BAMBOO – Kendi Oil voor normaal haar

Merk: Alterna
Cosmetica: Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil Mist

Alterna is een merk dat zich kenmerkt door de uitzonderlijke samenstelling van ingrediënten. Het noemenswaardige product is Bamboo Smooth Kendi Oil. Dit is een professionele oliemist, bestemd voor styling , zorgend voor een perfecte afwerking. De olie is geschikt voor elk haartype, hoewel het in het bijzonder wordt aangeraden voor kroezend, onhandelbaar haar en haar dat vaak wordt gestyled. Alterna Kendi Oil Dry Oil Mist zorgt niet alleen voor bescherming van het haar, maar ook voor conditionering en gemakkelijke styling.

Smooth Kendi Oil Dry Oil Mist ziet er goed uit als je kijkt naar de samenstelling.

Het is een combinatie van acht natuurlijke plantaardige oliën met waardevolle eigenschappen. De belangrijkste van deze is kendi olie, verrijkt met natuurlijk bamboe-extract. Alle ingrediënten hebben een uniek effect.

 • zonnebloemolie (Helianthus Annuus Zaadolie) – bevochtigt, verzorgt en versterkt zwakke haareinden. Daarnaast geeft het glans.
 • jojoba olie (Simmondsia Chinensis Zaadolie) – stabiele olie, die irritaties en andere huidproblemen verzacht, die beschermt tegen roos en droogheid.
 • kukui olie (Aleurites Moluccana Zaadolie) – goede absorptie, verzacht irritaties, verzorgt, geneest, zorgt voor zachtheid en geeft veerkracht, ook onder schadelijke omstandigheden.
 • maracuja olie (Passiflora Edulis Zaadolie) – houdt water vast in het haar, bevochtigt de hoofdhuid, kalmeert ontstekingen en vermindert jeuk.
 • buriti olie (Mauritia Flexuosa Fruitolie) – stimuleert de productie van collageen en elastine in de huidcellen, bevochtigt, remt verouderingsprocessen en beschermt tegen UV-radiatie.
 • druivenzaadolie (Vitis Vinifera Zaadolie) – creëert een beschermende laag op het haar, verzacht en bevochtigt. Boven dit alles gaat het kroezing tegen.
 • avocado olie (Persea Gratissima Olie) – effectieve bevochtiging diep in de huid en de haarlagen, temt het haar, hydrateert, verzacht en beschermt het tegen de zon.
 • olijfolie (Olea Europaea Fruitlie) – bevochtigt en zorgt voor volume en dikheid, glanzend en glad haar en kan beschadigingen repareren bij regelmatig gebruik.
 • bamboe-extract (Bambusa Vulgaris Extract) – repareert en maakt broos haar elastisch, antioxiderend effect, beschermt tegen UV-straling, bevochtigt, verzacht en versterkt.

Naast deze negen geweldige ingrediënten zijn er ook een paar andere interessante stoffen aanwezig. Bamboo Kendi Oil bevat waardevolle fosfolipiden, glycerine en het verjongende vitamin E (tocopherol). Deze ingrediënten dragen bij aan een natuurlijke vetbarrière op de hoofdhuid en het haar. Helaas bevat de samenstelling ook meerdere siliconen, die een verzwarend effect kunnen hebben. Als je dit echter vergelijkt met de hoeveelheid waardevolle ingrediënten, is dit slechts een klein nadeel. Onthoud dat Alterna Bamboo Smooth Ultimate Frizz Control geen parabenen, phthalaten, mineralen en andere mogelijk schadelijke stoffen bevat.

Bamboo Kendi Oil Dry Oil Mist is een lichte haarolie. Het heeft een werkelijk verfijnde en licht-gewicht formule, dus het kan ook worden aangebracht op droog haar gedurende de dag. De vloeibare en geheel kleurloze substantie zorgt voor een nog gemakkelijkere applicatie. De olie is niet verzwarend en wordt snel opgenomen. Het heeft een lekkere, frisse geur dat doet denken aan vers gemaaid gras. Helaas blijft de geur niet lang zitten op het haar.

Het simpele en klassieke uiterlijk van Bamboo Kendi refereert naar de natuurlijke samenstelling. De olie heeft een groter volume dan vergelijkbare producten, 125 ml. De aanbreng is verbeterd door een handige verstuiver en de spray verhoogt de efficiëntie. De fles is gemaakt van plastic, wat aan de ene kant voorkomt dat het breekt, maar aan de andere kant er niet erg elegant uitziet. Dat zou echter ook niet wijs zijn als je kijkt naar de fles.

STERKE PUNTEN:

 • acht oliën verrijkt met bamboe-extract,
 • handige sprayvorm,
 • frisse en prettige geur,
 • licht-gewicht formule,
 • handige verstuiver verhoogt de efficiëntie,
 • gemakkelijkere styling en bescherming van het haar.

MINPUNTEN:

 • overbodige siliconen in de compositie,
 • gemiddelde kwaliteit plastic gebruikt voor de fles.
201