NANOIL – Hair Oil

Nanoil de kracht van de natuur voor je haarMerk: Nanoil
Cosmetica: Nanoil Hair Oil

De enige haarolie in drie varianten. Je past het niet aan op het haarprobleem, maar op de haarstructuur. Nanoil Hair Oil is gemaakt voor drie verschillende types porositeit – laag, gemiddeld en hoog. Gebaseerd op de externe haarstructuur kan het min of meer open cuticula hebben, waardoor het haar sneller of juist langzamer water en voedingsstoffen verliest. Nanoil Hair Oil heeft als taak om het haar weer gezond te maken. Daarom verzegelt het de cuticula en de water-vetlaag om het water vast te houden. Dankzij deze eigenschap kan Nanoil haarolie, ongeacht de versie, op verschillende manieren het haar conditioneren en verstevigen aan de binnenkant en bescherming bieden aan de buitenkant, maar ook de levendigheid van de hoofdhuid terugbrengen.

NATUURLIJKE ONDERSTEUNING VOOR:

 • voor stijl haar dat dof en moeilijk te drogen is, is Nanoil voor haar met een lage porositeit: het maakt stijlen gemakkelijk, versnelt de tijd die het nodig heeft om te drogen, beschermt het haar tegen hitte en de zon, zorgt ervoor dat de wortels niet vettig zijn en maakt het haar licht;
 • voor golvend, mat, kroezig haar dat vettig is bij de wortels en droog aan de uiteinden, is Nanoil voor gemiddeld poreus haar: het voorkomt kroezig en statisch haar, zorgt voor weelderig en glad haar, stimuleert haargroei en voorkomt haaruitval. Daarnaast biedt het bescherming tegen dode punten en vettige wortels in de hoofdhuid, en verstevigt het het haar.
 • voor krullend en droog haar met dode punten is Nanoil voor haar met hoge porositeit: het versterkt de water-vetlaag, herstelt de keratinestructuur, voorkomt dode punten, controleerd hydratatie, verzorgt en versterkt aan de binnenkant, reguleert de functies van de hoofdheid en voorkomt haaruitval.

Het moet worden gezegd dat Nanoil Hair Oil niet zorgt voor zwaar haar, omdat het licht als een veertje, niet vettig en perfect absorberend is. Daarom is het ook bijzonder efficiënt; één verpakking van 100 ml gaat meerdere maanden mee, ook wanneer het bij elke wasbeurt wordt gebruikt. Regelmatig gebruik helpt dikte en volume te brengen aan het haar. Nanoil haarolie is aan te brengen op de hoofdhuid dankzij de geheel natuurlijke formule, dus het versterkt het haar al bij de wortels.

Wat is het geheim van deze formule?

Nanoil haarolie is een compositie van natuurlijke oliën, versterkt door aanvullende actieve stoffen. Aangezien het product gebaseerd is op oliën lijkt het niets ongewoons, maar Nanoil haarolie is meer dan dit. Het is de samenstelling van geselecteerde haaroliën waarbij de vetzuren specifieke verzorging bieden aan verschillende haartypes. Om deze reden bevat Nanoil voor haar met lage porositeit meer typen cosmetische boter en verzadigde vetten dan Nanoil voor haar met een hoge porositeit, waarin je meer oliën rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren vindt.

De twee oliën die karakteristiek zijn voor alledrie de formules, zijn arganolie (Argania Spinosa Palmpitolie) met hittebescherming om de cuticula te verzegelen, en passievruchtolie (Passiflora Edulis Zaadolie) met een sterk anti-oxiderend effect. Ook karakteristiek voor Nanoil haarolie is vitamine E, ook bekend als antioxidant. De volgende is UV filter, wat bescherming biedt tegen de zon, vergezelf door twee innovatieve componenten voor de stimulatie van haargroei en het voorkomen van haaruitval – Baicapil en Kerastim. Alle Nanoil haaroliën zijn vrij van parabenen en siliconen. Ondanks dit hebben de haaroliën toch een heerlijke, frisse en lang aanhoudende geur.

* Meer informatie over de componenten in allerdrie de Nanoil haaroliën vind je op de officiële website (www.nanoil.nl). Hier staat ook het effect van elk van de ingrediënten in de verschillende haarproducten beschreven.

Heldere Nanoil haarolie heeft een elegante fles. De zwarte fles is niet alleen bedoeld voor het mooie uiterlijk, maar ook voor een praktische reden – het donkere glas beschermt de natuurlijke formule van Nanoil tegen de schadelijke impact van de straling van de zon. Het moet echter ook worden toegegeven dat de gouden, brede pomp met de houten top er veelbelovend uitziet. De cylindervormige fles met een handige aanbrenger zorgt voor een simpele dosering. Nanoil haarolie kan worden gebruikt voor elke haaroliebehandeling. Jij bepaalt welke methode voor jou het best werkt – droog, nat, heet, ’s nachts, overdag, voor of na de wasbeurt of om de werking van andere cosmetica te bevorderen. Nanoil haarolie kent geen limieten en werkt altijd even effectief.

STERKE PUNTEN:

 • perfecte samenstelling,
 • oliën aangepast op de porositeit van het har,
 • effect op zowel de binnen- als de buitenkant van het haar,
 • hoofdhuidverszorging,
 • herstel, genezing en mooier maken in één product
 • snelle absorbering en licht gewicht,
 • vrij van parabenen en siliconen,
 • elegante en frisse geur,
 • precieze pomp om gemakkelijk aan te brengen,
 • veel mogelijkheden voor gebruik,
 • zes versterkende stoffen.

MINPUNTEN:

 • grote en zware fles,
 • je moet de porositeit van je haar weten om de goede olie te kiezen.
206