REDKEN – All Soft voor droog en broos haar

Merk: Redken
Cosmetica: All Soft Argan-6 Oil

Redken All Soft Oil Argan Oil is een van de populairdere cosmetica net als die in de Diamond lijn. Het is speciaal ontwikkeld voor droog en broos haar dat genezing en verfraaiing nodig heeft. Omdat het is gebaseerd op arganolie, gewaardeerd voor het universele gebruik, kun je het ook gebruiken voor normale haarverzorging. Het is echter goed om te weten dat het niet geschikt is voor de hoofdhuid , dus het moet worden aangebracht op het haar aan de onderkant van de oren.

Als je iets kieskeuriger bent, kun je ook andere oliën van Redken proberen.

Grondige voeding en reparatie is het effect van het combineren van verschillende ingrediënten in Redken All Soft Argan-6 Oil, waarin het meest belangrijke ingrediënt de natuurlijke arganolie is. Helaas zijn er naast deze olie geen andere plantaardige ingrediënten. Dit is een groot nadeel, hoewel dit vloeibare goud uit Marokko een complexe werking heeft.

 • arganolie (Argania Spinosa Koolzaadolie) – dankzij de grote hoeveelheid vitamin E heeft het een positief effect op het haar en de hoofdhuid: het geneest, kalmeert irritaties, verstevigt, draagt bij aan celvernieuwing, helpt roos te voorkomen, voorkomt dode punten, beschermt haar tegen schade en biedt glans en zachtheid.

Wat zit er nog meer in naast arganolie? Om te beginnen zitten er siliconen in, allemaal relatief onschadelijk voor het haar, omdat ze gemakkelijk uit te spoelen zijn met fijne olie. Het zou echter een stuk beter zijn als er in de samenstelling van Redken All Soft Argan-6 Oil helemaal geen silicone zaten. Verder ziet de samenstelling er slechter uit, omdat er ook schadelijke alcohol aanwezig is, wat zorgt voor droogheid en huidirritatie. Er zijn ook conserveermiddelen , ook wel ingrediënten die allergieën veroorzaken.

Redken All Soft Argan-6 Multi-Care Oil is een relatief milde olie, ondanks het feit dat het meer kunstmatige dan natuurlijke ingrediënten bevat. Dit product van Redken heeft een kleurloze, semivloeibare formule , die het haar bedekt met een fijn laagje. Argan oil Redken Multi-Care Oil verzwaart het haar niet, maar als er te veel wordt aangebracht, kan het leiden tot vettig haar. Het heeft een prettige, kaneelachtige geur , die snel verdampt.

Redken All Soft Argan-6 Oil is verkrijgbaar in één versie- 90 ml. Deze olie is niet vergelijkbar met elke andere in de Redken Diamond Oil Collectie. All Soft Multi-Care Oil heeft een simpele, plastic fles. De verpakking is stevig, voorzien van bruin-gouden kleuren. De dispenser heeft de vorm van een standard pomp voor gemakkelijke aanbreng van de juiste hoeveelheid product. Helaas wint de verpakking voor ons geen schoonheidsprijs.

STERKE PUNTEN:

 • Arganolie is de basis van het product,
 • kleurloze, semivloeibare samenstelling,
 • prettige kaneelgeur,
 • voor droog en broos haar,
 • handige pomp,
 • licht-gewicht.

MINPUNTEN:

 • bevat schadelijke alcoholen en siliconen,
 • gebaseerd op één olie,
 • kan vettig haar veroorzaken als er teveel wordt aangebracht,
 • hoge prijs,
 • niet geschikt voor de hoofdhuid.
174